Više LIQUI MOLY-ja na GP

Oglašavanje na trkaćim stazama – LIQUI MOLY Husqvarna Intact GP vozi u Moto2 i Moto3 – ekskluzivni dobavljač maziva za Moto2 i Moto3 – glavni sponzor VN Njemačke

Njemački stručnjak za ulja i aditive LIQUI MOLY jača svoju predanost MotoGP Svjetskom prvenstvu motocikala kao i manjim serijama Moto2 i Moto3. “MotoGP je za nas postao središnja i vrlo uspješna marketinška komponenta i jako smo zadovoljni što možemo još više ojačati ovu suradnju,” kaže Peter Baumann, direktor marketinga u LIQUI MOLY.

LIQUI MOLY se već godinama bavi prodajom ulja i aditiva, kočionih tekućina i proizvoda za njegu, servisnih proizvoda i ostalih kemijskih pomoćnika s posebnim fokusom na motocikle. “Međutim, naša prisutnost u MotoGP-u ne služi samo našem motociklističkom poslovanju, ona također povećava svijest o našem brendu općenito – u cijelom svijetu,” objašnjava Peter Baumann. “Zato želimo nastaviti tim putem i u budućnosti.”

Na primjer, tvrtka je obnovila – prije vremena – svoj ugovor za perimetarsko oglašavanje na MotoGP trkaćim stazama do i uključujući 2027. Također ostaje glavni sponzor jedine njemačke utrke, LIQUI MOLY Motorcycle Grand Prix Germany. Čak i nakon osam godina, ostaje ekskluzivni dobavljač maziva za sve motocikle u Moto2 i Moto3. “Posebna stvar je što se ovdje ne koristi nikakva posebna formula za utrke, već Motorbike 4T Synth 5W-40 Street Race, koji daje iste vrhunske performanse svakom motociklistu, čak i izvan trkaće staze,” kaže Peter Baumann.

Ipak, najveća promjena dolazi sljedeće sezone za tim LIQUI MOLY IntactGP, koji se do sada uglavnom natjecao u Moto2. Husqvarna sada ulazi i proširuje ga kako bi formirala svoj tvornički tim. Tim LIQUI MOLY Husqvarna Intact GP natjecat će se sljedeće godine sa po dva vozača u Moto2 i Moto3. “To znači da ćemo od sljedeće sezone također biti vidljivo zastupljeni s našim brendom u Moto3 Svjetskom prvenstvu,” kaže Peter Baumann.