Tri metode za čist klima uređaj

Ako kroz unutrašnjost vašeg automobila ne cirkuliše samo hladan vazduh, nego i neprijatna aroma, to je znak da su vaš klima uređaj napali bakterije i muvla. Posledice nisu izražene samo neprijatnom aromom, već i u opasnosti za razvoj alergije.

Ovo su tri načina kako vam LIQUI MOLY  može pomoći u ovom stanju.

Prvi i najekonomičniji je sa proizvodom LIQUI MOLY Climate Fresh. Sprej je dezodorans za vozila koji se može upotrebiti individualno. Pakovanje se prazni samo i se postavlja u delu u kome su smeštene noge dok je klima uključena. Aktivne supstance se šire preko ventilacije i čiste klima uređaj od neprijatne arome.

Drugi proizvod je temeljniji  : Čišćenje sa LIQUI MOLY A/C System Cleanerom. Sprej može uključivati i veliku sondu kojom se supstance direktno ubrizgavaju u sveži sistem za dotok vazduha. Ovim se garantuje da i protoci, i evaporator i klima uređaj su čisti. Prednost je u jednostavnoj primeni bez dodatne opreme. Čistač se može koristiti i od iskusne krajne korisnike.

Najtemeljniji način čišćenja vam mogu ponudite profesionalni servisi. Za taj cilj LIQUI MOLY je razvio 2K A/C System Cleaner. Konvencionalni čistači klima uređaja su osetljivi na temperaturu i se razgrađuju na visoke temperature. To nije slučaj sa  2K A/C System Cleaner. Dve komponente se prvo mešaju pred upotrebe. Odvojene se mogu čuvati do dve godine. Zato se 2K A/C System Cleaner može koristiti u zemljama sa visokim temperaturama. Tečnost za čišćenje se aplicira na evaporatoru sa pištoljem za prskanje i sa sigurnošću odstranjuje bakterije i vlagu.

Ove tri metode pokrivaju ceo spektar usluge za čišćenje Vašeg klima uređaja. Svako može pronaći ono što traži, zavisno od dubine novčanika i efekta koji se želi postići. Dodatno, neprijatna aroma iz sistema za ventilaciju ide u zaborav.