Testirano u vrhunskoj klasi

Najviši zahtjevi zahtijevaju najbolju kvalitetu. Zato se radni tim talijanskog proizvođača motocikala Beta oslanja na LIQUI MOLY u vrhunskoj offroad klasi motocikala! Bili smo tamo uživo kako bismo vam dali mali pogled iza kulisa tehničkog šatora tijekom trkaćeg vikenda.

Мотo 4T Synth 10W-50 Offroad Race

Svi motocikli tima kao i svi Betamotor strojevi tvornički su napunjeni našim uljima visokih performansi.

  • Optimalno podmazivanje u ekstremnim uvjetima rada
  • Visoka stabilnost na smicanje
  • Visoka otpornost na starenje
  • Posebno pogodan za mokre spojke
  • Jamči nisku potrošnju ulja
  • Izvrsna zaštita od trošenja
  • Izvanredna čistoća motora

 

 

 

 

Osim pravih maziva, tim koristi mnogo više naših proizvoda za motocikle kada je u pitanju priprema strojeva za utrku na najbolji mogući način. Međutim, postaje posebno zanimljivo kada se stvari moraju odvijati vrlo brzo tijekom utrke.

Iz tog razloga, naši pouzdani i brzodjelujući proizvodi za njegu i servisiranje motocikala koriste se u tehničkom šatoru na stazi. Na primjer, bicikle je potrebno pravilno očistiti nakon svake utrke i osloboditi ih od prljavštine s trkaće staze.

Ovo je važno kako bi se izbjeglo nošenje nepotrebnog balasta, ali i kako bi mehanički dijelovi, uključujući sve kabele, električne kontakte i kontaktne površine, bili u dobrom stanju i kako bi se mogla provjeriti njihova funkcionalnost.

 

 

To je zato što moguća oštećenja oplate ili mehanike nisu vidljiva ispod prljavštine na prvi pogled. Dakle, prije nego što se bicikl pusti u šator, mora proći kroz kutiju za pranje. Naš čistač za motocikle idealan je za uklanjanje grube onečišćenja.

 

 

 

 

Naravno, tim ga nanosi u većim količinama nakon što se bicikli moraju prati nekoliko puta dnevno. Zbog toga se također koristi naša boca s raspršivačem. Ima veći kapacitet i praktičniji je za čestu upotrebu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motocikl se zatim osuši, uljana i masna prljavština ponovno se očisti brzodjelujućim sredstvom za čišćenje lanaca i kočnica motocikla i pregledava se ima li na motociklu oštećenja.

Svi dijelovi su potom impregnirani našim silikonskim sprejom za njegu i zaštitu. Također osigurava da se obnovljena prljavština manje lijepi, što čini bicikl lakšim za čišćenje u sljedećem prolazu.

Lanac je podmazan mazivom za lanac motocikala za besprijekorna radna svojstva, smanjeno trenje i trošenje kao i zaštitu od korozije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Također se provjerava elektronika, očitavaju i usklađuju podaci vozila. Ako postoje problemi s kontaktom između dva spoja, elektronički sprej pomaže očistiti kontakte, istisnuti vlagu i smanjiti kontaktni otpor.

 

 

 

 

 

 

 

Naš držač vijaka srednje čvrstoće koristi se za pričvršćivanje novog dijela na mjesto. Sprječava olabavljenje vijaka zbog velikih opterećenja i vibracija uzrokovanih neravnim terenom.

Prije nego se kotač vrati natrag u zakretnu ruku, nosači se podmazuju dugotrajnom mašću koja smanjuje trenje i habanje radi lakšeg sastavljanja i dugoročne zaštite od korozije. Nudi izvrsna svojstva podmazivanja i visokih performansi..

 

 

Malo prije nego što dođe vrijeme za ponovni izlazak na stazu, slijede posljednje pripreme. Ovo također uključuje osiguranje jasnog pogleda. Kako bi se naočale optimalno očistile od prljavštine sa staze i osigurala jasna vidljivost do starta sljedeće utrke, čiste se visoko učinkovitim, brzim i jednostavnim sredstvom za čišćenje vizira.

Naravno, puno se drugog posla radi na motociklu prije i nakon trkaćeg vikenda. Naš asortiman motocikala LIQUI MOLY koristi se u mnogim različitim slučajevima, kao što su održavanje, njega i rješavanje problema.

 

 

 

 

I vi se možete osloniti na kvalitetu naših proizvoda. Zato što nisu razvijeni isključivo za timove motosporta, već i za redovitu uporabu na cestama. Povjerite se najboljoj kvaliteti – nakon svega, vaš je motocikl vrijedan toga!