Super diesel additive

Sa Cetanom Plus za veću snagu motora, manje lupanja, tiši rad i lakše paljenje. Čisti motor i sistem ubrizgavanja te sprječava ljepljenje i blokadu igle rasprskivača. Ovaj proizvod osigurava optimalni stupanj korištenja goriva te najveći stupanj štednje energije. Smanjuje koroziju i trošenje motora. Dobar je dodatak super-diesel gorivima. Također je pogodan za diesel goriva sa niskim stupnjem sumpora. Kompatibilan sa turbopunjačima.

Proizvod je namijenjen za sve vrste diesel motora sa Common Rail sistemom ubrizgavanja. Sadržaj pakiranja treba uliti u spremnik goriva prilikom punjenja goriva.

Kat. br 7130
Upotreba Performanse palenja i podmazivanja su povečane kada se proizvod dodaje nisko sulfurnim dizel gorivima kontinuirano. Jedno pakovanje od  250 ml  75 litara goriva.  Odnos mešanja : 1:300.

-Da bi se čuvali injektori čisti i zaštitili od korozije, Super Diesel Additive se dodaje u rezervoaru za dizel gorivo svakih 2.000 km .

-5 litarski kanisteri i 50 litarska burad su za transportne kompanije, autobuske firme i industriju. Odnos mešanja  1:300

– Super Diesel Additive se može mešati sa dizelom svakog trenutka a mešanje je automatsko.

Sadržina1 250 ml
Pakovanje 20
Tip aditiva Aditiv za dizel

LIČNI ASISTENT

Tu smo za sva vasa pitanja:
Telefonom :+381 35 312-193
Ili u kontakt formi

MADE IN GERMANY

Top kvalitet koji se bazira na ispitivanjima, razvoju I proizvodnji u Nemačkoj

KOMPLETNA PONUDA

Izaberite više od 4.000 proizvoda.
Sven a jednom mestu