Spremni za letnju sezonu

Pravi trenutak da izađete napolje i da uživate sa vašim motorciklom, sa proizvodima  LIQUI MOLY Motorbike

Sa LIQUI MOLY-jem, početak nove motorciklističke sezone. 

U trenutku kada niske temperature i magla odu, toplo sunce zagreva atmosferu. U prirodi i ljudima ulazi nova energija. Dosad vam je sigurno nekoliko puta zaigrala ruka kojom dodajete gas na vašem motorciklu. Za zavisnike vožnje motorima ovaj trenutak je pravo uživanje. Ipak, i voljenim motorciklima je neophodno nešto što će oživeti njihovu tehnologiji i energiju posle hibernacije u kojoj su bili nekoiko meseci. Naša paleta Motorbike produkta, daje idealno rešenje za bilo kakvu aplikaciju – i time da očekujete mazan start i fascinantnu i bezbednu novu sezonu!

 

Motorbike Engine Flush

Nečistoća, ostaci goriva, pepeo i naslage nakon određenog vremenskog roka kontaminiraju motorno ulje. Rezultat  : Motorno ulje u ovom slučaju ne daje kompletno podmazivanje i je manje od optimalnog nivoa. Otstranite te naslage izvan motora. Najbolje vreme za ovu operaciju je prilikom sledeće promene ulja.

Više

Motorna ulja

Bez obzira dali imate motorcikl, moped, skuter, tricikl, kvad ili karting… Za put, off-road ili trkačka staza. Nudimo naša motorna ulja koji su perfektno dizajnirani potrebama vaših vozila na dva kotača. Sa našim Оil Guide, možete naći pravo ulje za vaš motor.

Više

Oil Additive

Od svih aditiva, ovo je naš klasični produkt i prvi kojim smo izašli na tržištu. Još dostupan, nakon 60 godina, a sada i sa još boljom formulom. Sadrži  MoS2, kratenica za molibden sulfid : grafitna supstanca koja deluje kao tvrdi podmazivač.

Više

KATALOG PROIZVODA