Put oko Nemačke sa LIQUI MOLY kalendarom

Foto modeli su privukli sve poglede na Crnom Moru i u Crnoj Šumi.

Kalendar 2021 godine LIQUI MOLY budi želje za putovanje. Korona, sa druge strane, daje ograničene mogućnosti za turističke avanture. Kao pozadina u svojem kalendaru za 2021 godine, specijalist za proizvodnju motornih ulja i aditiva, je izabrao lokacije (gradove i pejsaže) u Nemačkoj. Ali pandemija je još u vodstvu jer se fotosesija radila u studiju u Minhenu. A kaledar to pokazuje više ili manje – otvoreno.

“Foto modeli nose gledaoce u 13 od najvažnijih lokacija u Nemačkoj. I zato što niko ne zna dali i kako će putovanje biti moguće u 2021 godini, nosimo ove lokacije u radionicama ili u domovima,” kaže generalni direktor LIQUI MOLY Ernst Prost. Od Crnog Mora do Crne Šume, od  Loreleia do Drezdena, motivi se ređaju u svim pravcima.

Ako pogledate pažljivije, otkićete i objekte koji se baš ne uklapaju u pejsažu. Zato što ovi elementi pripadaju foto studiju. Ovo je lokacija gde je kalendar produciran. Umesto da se radi u prirodi ili u urbanim gužvama, akcija se radi u studiju. Svetlo pokazano na levoj strani slike, ili nedovoljno centrirani travnik ili samolepljive oznake na podlozi nisu greške koje su se provukle i kojih se treba stideti, nego su bili namerno postavljeni na svojem mestu.

“Zaštitne maske još uvek izgledaju nerealno u svakodnevnom životu, isto kao što se i kalendar pograva sa nestvarnim aspektima. Modeli i priprema su originalni, ali pozadine nisu, iako možda izgledaju takvi. Fotke su mali izlasci od svakodnevnog života u šarmantnom društvu. ,” kaže Ernst Prost. Isprintane si 155,000 kopije.

A svako ko preferira motorizirane modele od onih na dve noge i kome nedostaju sportske i automobilističke arene može izabrati motor sport kalendar  LIQUI MOLY. On obuhvata ekstenzivne aktivnosti specijalista za ulje: Motorcikle, trkačke automobile i kamione, sa uzbudljivim utrkama na pisti.

Put oko Nemačke sa LIQUI MOLY kalendarom : izrada kalendara

LIQUI MOLY kalendar 2021

LIQUI MOLY motorsport kalendar 2021