Prva pobjeda za LIQUI MOLY

Za početak godine, stručnjak za maziva iz Ulma osvaja izbor čitatelja za časopis Auto Zeitung Classic Cars kao najbolju marku motornih ulja.

Bez obzira je li vozač automobila ili kamiona, mehaničar, voditelj radionice ili prodavač u maloprodaji – za mnoge je LIQUI MOLY vrhunski brend. Čitatelji Auto Zeitung Classic Cars se slažu. Proglasili su stručnjaka za maziva iz Ulma za vrhunsku marku u kategoriji motornih ulja.
U siječnju su starinski i moderni klasici obično u hibernaciji ili na platformi za podizanje. A kada prijatelji klasičnih vozila nisu zauzeti petljanjem, imaju vremena da se zaokupe svojom automobilskom strašću na druge načine. Jedan od njih je pregledavanje stručne literature. Auto Zeitung Classic Cars pozvao je svoje čitatelje da odaberu svoje favorite među proizvođačima proizvoda i rezervnih dijelova za vintage i klasične automobile. LIQUI MOLY pobijedio je u kategoriji motornih ulja.
Oni koji ne vole starodobne automobile često također imaju slabu točku za tehnologiju. Oni se odlično snalaze oko motora i njihova mišljenja imaju stvarnu težinu. „Zato smo tako ponosni što su nas čitatelji Auto Zeitung Classic Cars još jednom proglasili za vrhunsku marku ulja“, kaže Günter Hiermaier, izvršni direktor LIQUI MOLY.
Više od desetljeća, stručnjak za maziva iz Ulma uvijek je bio na vrhu postolja u brojnim glasovanjima čitatelja. “I mi smo oduševljeni i počašćeni svakom pobjedom,” kaže Günter Hiermaier. “Ovo također uključuje ponovljene nagrade u segmentu njege.” LIQUI MOLY dobio je broncu u kategoriji boja/lak/krom.
Postoji zasebna linija proizvoda za starodobna vozila. Dva jednorazredna ulja sa SAE 30 i 50, 20W-50 multigradno ulje i jednostruko ulje SAE 50 isključivo za povijesne motocikle. Njima se pridružuju SAE 90 i 140 maziva za zupčanike. LIQUI MOLY proizvodi za klasična vozila posebno su formulirani kako bi odgovarali naslijeđenoj tehnologiji i bili laki za materijale koji su se tada koristili. Ako niste sigurni, vodič za ulje na liqui-moly.com pomoći će vam.
Svatko tko se želi nježno odnositi prema svom motoriziranom blagu, u LIQUI MOLY-u će pronaći ono što traži. Osim maziva, tu su i aditivi kao i proizvodi za servisiranje vozila i za njegovu njegu. “LIQUI MOLY nudi raznolikost, kvalitetu i uslugu – Made in Germany,” naglašava generalni direktor. Ljubitelji klasičnih automobila također osjećaju da su u dobrim rukama, o čemu svjedoči i izbor vrhunske marke.