Na zamrznutoj stazi sa LIQUI MOLY-jem

Proizvođač motornih ulja postaje oficijalni Partner Internacionalne Federacije za bob klizanje.

LIQUI MOLY će tijekom sljedeće dvije zime biti sponzor Svjetskog prvenstva i Svjetskog kupa u bob klizanju. Suradnja za ovu i iduću sezonu dogovorena je s International Bobsleigh & Skeleton Federation (IBSF). “Bob je jedna od najpopularnijih zimskih sportskih disciplina i stoga je izvrstan međunarodni izlog za naš logo marke,” kaže Günter Hiermaier, generalni direktor proizvođača motornih ulja i aditiva LIQUI MOLY.

U zimskim sportskim sezonama 2022./2023. i 2023./24. logotip tvrtke LIQUI MOLY bit će praktički sveprisutan na događajima Svjetskog kupa u Kanadi, SAD-u, Njemačkoj, Austriji i Latviji. Bit će montiran na oklope duž staze, u ciljnoj i run-out zoni te na raznim kulisama. “Na lokaciji, kao i na televiziji, zajamčena nam je velika vidljivost robne marke – ne samo u Njemačkoj, nego diljem svijeta,” kaže Günter Hiermaier. Njemački stručnjak za maziva također će biti prisutan na svjetskom prvenstvu u St. Moritzu u Švicarskoj, na cijeloj poznatoj prirodnoj ledenoj stazi.

“Oduševljeni smo nastavkom ovog dugogodišnjeg partnerstva,” kaže predsjednik IBSF-a Ivo Ferriani. “S tvrtkom LIQUI MOLY imamo partnera na našoj strani čija se filozofija tvrtke podudara s filozofijom IBSF-a. Oboje predstavljaju predanost i strast, zajedno sa sposobnošću implementacije ideja i dokazivanja svojih vještina. Konkretno, postizanje entuzijazma kupaca ‘zdravim razumom’ , puno srca i jasan cilj u glavi’ u skladu je sa stavom naših sportaša: Nadahnuti gledatelje snažnom izvedbom i odanošću našem sportu. Radujemo se što ćemo LIQUI MOLY nastaviti imati kao dio našeg velikog IBSF-a obitelj.”

LIQUI MOLY je uvijek uživao u vrlo dobrom TV prijenosu tijekom svojih zimskih sportskih aktivnosti do danas. Tvrtka očekuje da će se medijska pozornost ponoviti i ove sezone. Günter Hiermaier: „Zimski sportovi važna su komponenta našeg marketinga – odličan dodatak našoj predanosti motosportu. Time marka ostaje vidljiva čak i nakon što sezona motosportova završi.”