Management

Günter Hiermaier jedini je generalni direktor LIQUI MOLY GmbH od 2022. Od 2018. do 2022. bio je drugi izvršni direktor uz Ernsta Prosta, dugogodišnjeg šefa, koji je otišao u mirovinu nakon više od 30 godina predanosti LIQUI MOLY.

Godine 1990. Günter Hiermaier je započeo svoju karijeru u proizvođaču maziva i aditiva u Ulmu, gdje je brzo stekao dobru reputaciju kao menadžer maloprodaje u Njemačkoj. Kvalificirao se za poziciju generalnog direktora prodaje za Njemačku i Austriju, koju je obnašao do 2021. godine. Zbog svoje nove uloge jedinog glavnog direktora dao je otkaz.

Rođen u Bavarskoj, zalaže se za društveno i odgovorno korporativno upravljanje u duhu LIQUI MOLY. U LIQUI MOLY, pojam “supoduzetnici” je nešto što se podrazumijeva i pokazuje kako jedni druge s poštovanjem postupaju, tako i razumijevanje uspješnosti tvrtke kao tima. “Zajedno se borimo i zajedno pobjeđujemo” filozofija je tvrtke koju Günter Hiermaier dijeli sa svojim prethodnikom Ernstom Prostom. Günter Hiermaier će nastaviti voditi tvrtku u skladu s ovom korporativnom filozofijom i zalaže se za stabilnost, kontinuitet i pouzdanost za sve supoduzetnike, kupce, partnere i dobavljače. Visoka razina usmjerenosti na uslugu, snažna prodajna snaga, uključujući osobne kontakte s kupcima diljem svijeta, kao i visoka kvaliteta proizvoda daljnji su temeljni stupovi tvrtke za koje je Günter Hiermaier glavni direktor.