LIQUI MOLY u svakom motorciklu BETA

Proizvođač motocikala i proizvođač ulja nastavljaju suradnjuNjemački stručnjak za ulja i aditive LIQUI MOLY nastavlja suradnju s talijanskim proizvođačem motocikala Betamotor.

Od 2014. godine svi novi motocikli se isporučuju s uljem tvrtke LIQUI MOLY. Tako će ostati i sljedeće tri godine. “Ovo naglašava našu stručnost u motociklima i pomaže nam da dodatno proširimo ovo poslovno područje”, kaže Salvatore Coniglio, direktor izvoza u LIQUI MOLY.

Betamotor prvenstveno proizvodi enduro i trial motocikle. Njihov profil vožnje stavlja motor pod veće opterećenje od cestovnog motocikla koji stabilno krstari. Pouzdana zaštita stroja u ovim uvjetima uz istovremeno omogućavanje maksimalne snage nije moguća za svako motorno ulje. Ovdje LIQUI MOLY može u potpunosti iskoristiti širinu svog asortimana proizvoda. Ne samo da ima mnogo različitih motornih ulja posebno za motocikle, već i zasebna ulja posebno za terensku upotrebu.
“To se stvarno isplati – to vidimo već sedam godina”, kaže Stefano Soldani, voditelj prodaje i marketinga u Betamotoru. “Oduševljeni smo što će kupci naših motocikala i u budućnosti imati koristi od motornog ulja proizvedenog u Njemačkoj.”
Obje tvrtke vide daljnju sinergiju u cestovnim biciklima: Betamotor je službeni uvoznik marke Zontes. Vodič za ulje na www.liqui-moly.com pomaže otkriti koje je ulje pravo za određeni motocikl. Sve što trebate učiniti je odabrati marku, model i motor i ne samo da ćete dobiti popis pravih ulja, već i prikladna ulja za vilice i mjenjače, tekućine za kočnice, antifriz hladnjaka i još mnogo toga.
Osim motornih ulja, LIQUI MOLY nudi široku paletu kemijskih proizvoda posebno za motocikle: tu su aditivi, ulja za vilice, sprejevi za lance, tekućine za kočnice, te proizvodi za čišćenje i njegu, također za kožna odijela i kacige. Za radionice postoji i oprema kao što su regali za bubnjeve, pumpe i ostalo. Asortiman motocikala uključuje preko 100 proizvoda.
Posao LIQUI MOLY-a s motociklima brzo raste. “Ove ćemo godine ostvariti tri puta veći promet nego prije pet godina”, kaže Salvatore Coniglio, direktor izvoza u LIQUI MOLY. “Ovo pokazuje da je sve više motociklista uvjereno u našu kvalitetu.” I nisu jedini: profesionalni trkači također se oslanjaju na kvalitetu iz Njemačke. Već godinama svi timovi u trkaćim serijama Moto2 i Moto3 voze se s uljem LIQUI MOLY.