LIQUI MOLY Team Engstler prelazi na Hondu

Tranzicija u automobilskim utrkama: Sa svojim trkaćim timom Engstler, njemački proizvođač motornih ulja i aditiva postao je jedan od glavnih kupaca Hondinog tima u WTCR i TCR Njemačkoj.

U novoj sezoni LIQUI MOLY Team Engstler vozit će vozila Honda Civic Type R TCR u WTCR i TCR Njemačkoj. Peter Baumann, direktor marketinga u specijalistu za maziva, optimističan je u pogledu novodogovorene suradnje: „Veoma smo uzbuđeni što ćemo biti dio globalnog Honda motosporta koji počinje sljedeće sezone. I uvjereni smo da s Hondom možemo vrlo dobro živjeti naše korporativne vrijednosti. Stručnost u motosportu tima predvođenog Franzom Engstlerom, naša strast i radost zajedničkog rada će se vrlo dobro uskladiti i dovesti do željenog uspjeha u sportu, kao i za marke Honda i LIQUI MOLY.”

Franz Engstler, vlasnik tima LIQUI MOLY Team Engstler: “Izuzetno smo ponosni i posvetit ćemo sve što imamo dodavanju još poglavlja u veliku i uspješnu Hondinu povijest motosporta.”

Vozači Honde Racinga Tiago Monteiro (Portugal) i Attila Tassi (Mađarska) vozit će u WTCR-u u odijelu LIQUI MOLY Team Engstler. Sastav vozača za TCR Njemačka bit će objavljen naknadno.

Tvrtka sa sjedištem u Ulmu oslanja se na svoju temeljnu kompetenciju za sve svoje natjecateljske aktivnosti na dva i četiri kotača. Günter Hiermaier, jedini izvršni direktor Liqui Moly GmbH od ožujka 2022.: „Motorsport i naš brend pripadaju zajedno. Naši proizvodi predstavljaju najvišu kvalitetu i pouzdanost, što dokazujemo međunarodnoj publici svakog vikenda u motosportu. Naši poslovni partneri posebno imaju koristi od prisutnosti naše međunarodne robne marke i naše tehničke stručnosti. Zato se iskreno nadamo da ćemo uskoro moći ponovno osobno poželeti dobrodošlicu našim partnerima na događaje.”