LIQUI MOLY sponzor VARDARA

Ramo uz ramo sa Evropskim šampionom

Najbolji Nemački brend motornih ulja i aditiva LIQUI MOLY je objavio najnoviju vest koja će obradovati mnogo fanova rukometa u regionu.

Iz centrale u Ulmu je stigla informacija da je LIQUI MOLY postao oficijalni sponzor rukometnog kluba iz S. Makedonije, šampiona SEHA lige i Šampiona Evrope u rukometu – RK Vardar.

Potpisan je jednogodišnji ugovor za sponzorstvo kojim je dogovoreno da logo LIQUI MOLY bude pozicionirano na rukavima rukometnih heroja iz Skoplja koji su prošle godine trijumfalno pokorili rukometnu Evropu i po drugi put doneli zlatni pehar u Skoplje.

Partnerstvo je bilo oficijalizovano i na prvoj utakmici SEHA Lige sa timom  Beijing Su, koji je Vardar dobio rezultatom 37:23

“Osećamo da će vrhunske performanse na terenu i vrhunske performanse na putu, biti savršeno kombinovane zajedno .” – izjavio je regionalni menađer  LIQUI MOLY, Majkl Karl.

I pored toga što je LIQUI MOLY tradicionalno posvećen sponzoriranju motorsporta kao na primer F1 i MotoGP, kompanija je aktivna i u rukometu. Plavo crveno logo je bilo prisutno na Svetskom prvenstvu u rukometu u januaru, a ove godine ne Nemačka kompanija postala i oficijalni sponzor najjače, profesionalen rukometne lige u Nemačkoj, koja sada nosi ime  – “LIQUI MOLY Handball-Bundesliga”.

“Suradnja sa RK Vardarom, koji je šampion Evrope u rukometu, je sledeći korak u povečanju našeg prisustva u rukometu …”, produžava Karl  “…i ova suradnja očekujemo da nam omogući bolje rezultate na Balkanu i šire. ”.

I ove godine, rukometni klub Vardar iz Skoplja, atakuje na najviši pasman u domaćoj, SEHA ligi i Ligi Šampiona Evrope. U svim ovim takmičenjima, Vardar brani šampionsku titulu.