LIQUI MOLY sponzor MOTO2 tima

LIQUI MOLY je pojačao svoju posvećenost  IntactGP-u i postao je glavni sponzor Moto2 racing team-a. Sledeće godine će se tim takmičiti u   Motorcycle World Championship-u kao  “LIQUI MOLY IntactGP”. “Proširujemo našu uspešnu suradnju i povećavamo vizibilnost našeg brenda,” rekao Ernst Prost, Direktor LIQUI MOLY.LIQUI MOLY je obnovio svoj ugovor sa  IntactGP-em za dodatne tri godine i produžio suradnju do 2022. Novo ime  “LIQUI MOLY IntactGP” će biti prisutno na motorciklima i kožnim odelima nakon zimskog odmora.

IntactGP je završio sa odličnim uspehom: Tom Lüthi je završio treći u komletnom rankingu, dok su Tom Lüthi i Marcel Schrötter završili drugi u timskom rankingu. Oba dva vozača će biti na stazama i u novoj sezoni.

LIQUI MOLY je bio premium sponzor rejsing tima od 2013. Ovo sponzorstvo je pomoglo da publika upozna novu proizvodnu liniju LIQUI MOLY namenjenu motorciklima.

“MotoGP fascinira neverovatno veliku publiku, i na stazama i onu ispred tv ekranima ,” izjavio je Peter Baumann, Marketing Direktor u LIQUI MOLY. “Ovo sponzorstvo ima reach koji se ne može pronaći na drugom mestu.” Kad na to dodate da svi motorcikli u rejsing seriji  Moto2 i Moto3 sada voze isključivo na motornim uljem LIQUI MOLY u njihovim motorima, efekti su odlični.

“Sve ovo je dodalo izvrstan efekt i povečalo svesnost za brend ‘ i to ne samo kod motorciklističkih fanova,” izjavljuje Ernst Prost. “Sada ubacujemo u veću brzinu.”