LIQUI MOLY postaje sponzor MOTO GP trke

LIQUI MOLY je prisutan u Svetskom Šampionatu za motocikle MotoGP osam godina. Sada proširuje svoju posvećenost. Proizvođač motornih ulja postaje sponzor trke u Nemačkoj koja će nositi ime brenda. Trka će se zvati  “LIQUI MOLY Motorcycle Grand Prix of Germany”. “Ovo povećava vidljivost brenda u celom svetu,” kaže Ernst Prost, generalni direktor  LIQUI MOLY.

Prošle godine, LIQUI MOLY  je napravio prvi korak i postao sponzor trke u Teruelu, Španija.
“Reakcija i uspeh u to vreme su bili toliko veliki, i zbog toga smo rešili da ostanemo sponzor i da trke nose ime našeg brenda,” nastavlja Ernst Prost. “Ovo je svakako perfektno na našem domaćem tržištu u Nemačkoj.” Sve do 2023. godine, MotoGP trke u Sahsensringu će nositi ime LIQUI MOLY.

“LIQUI MOLY ima dobru reputaciju u ovoj sferi, ,” objašnjava Pau Serakanta, generalni direktor marketinga MotoGp Dorna Sports. “Oduševljen sam što kompanija povećava svoju posvećenost MotoGP. “

U 2013. godini, LIQUI MOLY je privukao pažnju na sebe kao sponzor tima u Moto2. Nakon toga je usledilo snažno reklamiranje na stazama i novi specijalni ugovor : LIQUI MOLY je postao ekskluzivni dobavljač ulja za sve timove u  Moto2 i Moto3 serija, već punih pet godina.   “Оvo je moguće samo ako isporučujete vrhunski kvalitet,” naglasio je Ernst Prost. Na stazama isporučujemo vrhunski kvalitet, kao što radimo i za svakog motorciklistu ili vozača motora.”

Sponzorstvo Nemačke trke je dodatak njihovoj posvećenosti u  MotoGP. “MotoGP je unikatna platforma preko koje se dolazi u kontakt sa motosportskim entuzijastima u celom svetu,” kaže Prost.   “Već očekujemo da 20. juna, po prvi put kažemo : Dobrodošli na LIQUI MOLY Motorcycle Grand Prix Germany!”