LIQUI MOLY partner MB Motorsport u njihovoj debitantskoj BTCC kampanji

“Ako se naši proizvodi pokažu na trkačkoj stazi, oni su odlični i za svakodnevnu upotrebu. ”

MB Motorsport pojačan sa Blue Square su oduševljeni najavom da je LIQUI MOLY, globalno priznat proizvođać automobilskih prozvoda u oblasti hemije, u partnerstvu za prvu sezonu Britanskog Turing Šampionata za vozila.

LIQUI MOLY, koj proizvodi premium podmazivaće, motorna ulja, aditive i mnogo više, će poddržati dva vozila Honda Civic Type Rs, upravljani od strane Đejka Hila i Sema Ozborna, u pokušaju da tim napravi zapamćen rezultat u 2020 godini.

Suradnja u 2020 godini je na ogromno zadovoljstvo i za Vlasnika tima, Šona Halembija, koji je prezadovoljan što će surađivati sa LIQU MOLY timom.

“Odlično je što ćemo imati pooddršku od svih u LIQUI MOLYju i na stazi i van staze, i nadam se da ćemo uživati u mnogo uspeha na stazi  izvan nje ove godine. Nakon intenzivnih testiranja u predsezoni, jedva čekamo start sezone.

Tim Keller od LIQUI MOLY je isto spodelio svoju uzbuđenost oko stvaranja snažnog partnerstva u  BTCC mreži MB Motorsport.

”LIQUI MOLY je prisutan u motorsportu dugo vreme, posebno u turing trkama. U prošlosti u  WTCC, danas u TCR i WTCR. Očekujemo suradnju sa MB Motorsportom i smo zadovoljni što će BTCC početi uskoro. Ako se naši proizvodi dokažu na stazi, to znači da su dobri i u svakodnevnom životu. ”