LIQUI MOLY ostaje sponzor Svetskog Prvenstva u rukometu

Sudjelovanje na turniru koji će se održati u Poljskoj i Švedskoj 2023. godine namijenjeno je povećanju svijesti proizvođača motornih ulja.

Međunarodni rukomet ostaje dio promotivnih aktivnosti LIQUI MOLY-a. Njemački stručnjak za ulja i aditive službeni je sponzor IHF Svjetskog prvenstva u muškoj konkurenciji. Natjecanje će se održati u Poljskoj i Švedskoj od sredine do kraja siječnja 2023. godine. “Ovaj sport ima svoje pristaše diljem svijeta. Svjetsko prvenstvo privlači navijače svugdje ispred njihovih TELEVIZORA i ekrana. Zato smo ponovno predani 2023. godini”, kaže generalni direktor LIQUI MOLY-a Günter Hiermaier.

Već na prethodna dva turnira u Egiptu, kao i u Njemačkoj i Danskoj, plavo-crveni logo bio je gotovo sveprisutan na stadionima tijekom gotovo 200 utakmica. Tako će biti i u Poljskoj i Švedskoj. Cilj LIQUI MOLY-a jasno je definiran: “Približavamo naš brend stotinama tisuća gledatelja na licu mjesta, ali i mnogim milijunima ljubitelja sporta na ekranu”, kaže Günter Hiermaier.

LIQUI MOLY tradicionalno ima jaku prisutnost u motosportu, trenutno na Svjetskom prvenstvu motoGP moto moto motocikala, kao iu Formuli 1. “Zimi motori miruju. A budući da želimo privući ljubitelje sporta izvan automobilističkih utrka i učiniti naš brend poznatijim, usredotočujemo se i na druge događaje, poput Svjetskog rukometnog prvenstva”, kaže generalni direktor LIQUI MOLY-a. Dodaje da je bio potpuno zadovoljan rezultatima iz 2019. i 2021. godine te je stoga bio predan i nadolazećim mečevima za naslov. “Kao brend čiji se proizvodi mogu kupiti u 150 zemalja, internacionalnost svjetskog prvenstva i povezana globalna medijska prisutnost odlučujući su kriterij”, naglašava Günter Hiermaier. Strategija je jednostavna: Više svijesti o robnoj marki dovodi do veće prodaje.

11. siječnja u Katowicama će početi Svjetsko prvenstvo. Finale će se održati u Stockholmu 29. siječnja. “Akcija na terenu dobro odražava način na koji radimo kao tvrtka: brzina, timska igra i nepokolebljiva volja da budu u prvom planu”, kaže Günter Hiermaier.