LIQUI MOLY ostaje najbolji brend

Mаrt 2020. – Stručnjak za prozvodnju motornih ulja, LIQUI MOLY ostaje najpopularniji brend u Nemačkoj. Ovu su odluku doneli čitaoci najvećih automobilskih magazina u zemlji. Specijalni aspekt : za dva od dole pomenutih magazina ovo je identična odluka, koja je ista deseti put po redu.
“U vreme u koje je svet preplavljen lošim vestima, ovo je sjajna tačka za nas, nagrada za naš posao koji radimo svakog dana, bez obzira na trenutno stanje, ” – sa zadovoljstvom izjavljuje generalni direktor Ernst Prost.
U 2011. godini, čitaoci  “Auto Motor und Sport” i “Auto-Zeitung” su prvi put izglasali LIQUI MOLY za najbolje ulje. Nagrada je bila predodređena da traje. Nemački brend motornih ulja je ostao na vrhu celu deceniju nakon toga.
“Zadovolsjtvo nakon prve pobede je bilo ogromno. ” – priseća se generalni direktor Prost.
“Od tog dana, svake godine, netrpeljivo čekamo rezultate. Bez ikavih dilema, prvo mesto, deseti put po redu je fenomenalno. U teškom vremenu kao što je ovo, ovakve vesti su pravo olakšanje.”Još jedno priznanje se ponovilo u oba magazina : Drugo mesto za proizvode za održavanje vozila. “Politički pritisak koji menja pogone automobila prema alternativnim, isto znači da ćemo u budućnosti morati da se oslonimo i na druge proizvode u našoj ponudi, ne samo na motorna ulja, ” – izjavio je genralni direktor.
Pogon ne utiče na održavanje vozila, pa LIQUI MOLY može iskoristiti taj deo svoje palete proizvoda kako bi odgovorio na potrebe električnih automobila. ‘‘U tom kontekstu,’’ izjavio je Prost ‘‘posebno nam je drago što smo osvojili drugo mesto u ovoj proizvodnoj kategoriji. Rezultat dokazuje da nas klijenti ne doživljavaju samo kao brend koji proizvodi samo ulje.”
Pozitivni trend isto tako, produžava se i u drugim magazinima u Nemačkoj.
LIQUI MOLY je na prvom mestu i kod čitaoca  “Auto Bild” deveti put za redom. Nisu samo entuzijasti koji vole vozila fanovi  LIQUI MOLY; čitaoci magazina  “Motorrad” su takođe pokazali veliku ljubav prema stručnjaku iz Nemačke. Njihovi su glasovi pomogli da se brend popne na vrh još jednom, nakon što je LIQUI MOLY bio izglasan za najbolji brend.“Naravno, u vreme pandemije korone, fokusiramo se glavno na zdravlje naših kolega i partnera. Prema tome, borimo se da održimo naše operacije što je moguće duže, da bi mogli da produžimo snabdevanje naših klijenata u celom svetu .”- izjavio je Ernst Prost. U isto vreme, kompanija vredno radi na tome da ostane najbolji brend motornih ulja u Nemačkoj