LIQUI MOLY na podijumu

LIQUI MOLY je bio deo ankete u tri kategorija i osvojio tri medalje..

Čitaoci Nemačkog magazina “Classic Cars” su izabrali LIQUI MOLY za najbolji brend u 2020. godini sa zlatnom medaljom u kategoriji motornih ulja. Nemački proizvođač motornih ulja je osvojio i dve bronzane medalje u kategoriji boja/ poliranje / zaštita hromiranih elemenata kao i u kategoriji proizvoda za čiščenje točkova.  “Presrećni smo što su čitaoci izrazili poverenje u naš brend i u naše proizvode i dali nam odličnu zlatnu jesen ,” rekao je generalni direktor Günter Hiermaier.

Po prvi put je magazin Bauer Media Groupe omogućio čitaocima da glasaju za njihov omiljeni brend od A za auto klubove do S za servise. LIQUI MOLY se pojavio na podijumu u tri od 14 kategorija. Glavna vest: za LIQUI MOLY se moglo glasati u tri kategorije i u svim tim kategorijama je brend dobio isto toliko medalja. U jednoj od navedenih kategorija je brend bio na prvom mestu, i to impresivnim rezultatom osvajajući skoro 45% od glasova, što je ostalih 10 kompanija u izboru ostavilo daleko iza. “Svaka dodatna nagrada je specijalna za nas. Ali ima nešto specijalno kada završite na vrhu u izboru čitaoca, i to u premijernoj anketi” kaže Günter Hiermaier, čovek koji je zajedno sa Ernst Prostom, u top menadžmentu LIQUI MOLY.

LIQUI MOLY se popeo na podijum u još dve kategorije: Čitaoci su glasali i doveli brend na podijum kao trećeplasiran u kategorijama boja/ poliranje / zaštita hromiranih elemenata kao i u kategoriji proizvoda za čiščenje točkova. “Kao dobavljač sa kompletnim asortimanom proizvoda, drago nam je kada smo prepoznati i u ključnoj specijalnosti – motorna ulja i aditivi, ali i kada su i ostala polja naše proizvodnje primećeni i pozitivno ocenjeni.,” završava Günter Hiermaier