LIQUI MOLY je prvi put najpopularnija marka za njegu vozila

Uz pobjedničku premijeru, čitatelji njemačke trgovinske publikacije “Werkstatt aktuell” osmi su put uzastopno kompaniju proglasili najboljom uljnom markom.

Čak i serijski pobjednici i dalje mogu biti iznenađeni. To se dogodilo s njemačkim časopisom o komercijalnim vozilima “Werkstatt aktuell”. LIQUI MOLY po prvi put je u anketi čitatelja proglašen najboljom markom za proizvode za njegu i čišćenje. Daleko manje iznenađujuće, ali ne manje ugodno, prvo je mjesto tvrtke kao najbolje marke ulja i maziva. Od uvođenja natjecanja, tvrtka je bila na prvom mjestu u ovoj kategoriji.

“Čvrsto smo vjerovali da će se to dogoditi”, kaže Christian Schwer po prvi put osvojivši glas čitatelja u kategoriji njege vozila. Ipak, iznenađen je: „Po mom mišljenju, očekivao sam nekoliko godina čekanja prije nego što smo s pijedestala oborili “vrhunskog psa” proizvoda za njegu. I nisam sumnjao da bismo ovaj potez mogli poduzeti u mediju za komercijalna vozila ”, kaže nacionalni direktor prodaje LIQUI MOLY.

U automobilskom sportu to bismo nazvali foto završetkom. Na anketama čitatelja časopisa o gospodarskim vozilima u kategoriji njege i čišćenja, na cilju je bilo zaista blizu. Nakon što je LIQUI MOLY iz godine u godinu napredovao, manevar pretjecanja i tako skok na gornju stepenicu postolja uspio je ove godine. I to u izuzetno prikladno vrijeme, jer se najpopularnija njemačka marka ulja sada snažnije pozicionira kao dobavljač cijelog asortimana koji, osim maziva i aditiva, u svom asortimanu ima i prvoklasne proizvode za njegu i njegu.

U kategoriji ulja i maziva osmi naslov osvojen je u osmoj godini natjecanja na zapovjednički način. Prednost nad osvajačem srebrne medalje bila je više od 37 postotnih bodova. Ovaj je jaz ponovno porastao za otprilike trećinu u odnosu na prethodnu godinu. “Još jednom, ova jasna pobjeda potvrđuje naš naporan rad, posebno u prvoj godini pandemije koronavirusa”, kako kaže Christian Schwer. “Sad ubiremo žetvu.”