LIQUI MOLY – devet magazina za automobile, deset naslova, jedna marka

Čitatelji najvećih njemačkih magazina za automobile proizvođač maziva proglasio je najpopularnijom markom ulja

LIQUI MOLY bilježi veći rast u svom izvoznom poslovanju nego godinama u Njemačkoj. Međutim, mjereno opsegom prodaje, domaće je tržište i dalje najveće. Popularnost proizvoda i marke tvrtke također je ogromna u Njemačkoj. I nastavlja rasti. Njegova popularnost potcrtana je glasovima čitatelja u devet najvećih automobilskih magazina u Njemačkoj: LIQUI MOLY ukupno je deset puta proglašen najpopularnijom markom ulja.

Auto Zeitung, Auto Bild, auto motor und sport, Motor Klassik, Auto / Straßenverkehr, Motorrad, PS, sport auto, Motorsport aktuell – ta se imena čitaju poput popisa automobilskih magazina koji krase police kioska u Njemačkoj. I svake godine pozivaju svoje čitatelje da odaberu svoje najpopularnije proizvođače vozila i marke dodatne opreme. Neki čitatelji već više od deset godina zagovaraju LIQUI MOLY kao svoje najpopularnije motorno ulje. “Ovo je vjernost marki kroz i kroz. To je ono što već desetljećima radimo svaki dan”, kaže izvršni direktor LIQUI MOLY Ernst Prost. “Oduševljeni smo svakim osvojenim naslovom i svakim postavljenim rekordom.” U ožujku je tvrtka zabilježila najjači prodajni mjesec u povijesti tvrtke, iznosivši 65 milijuna eura. Za Ernsta Prosta i njegov tim ove nagrade i najbolje ocjene potvrđuju da zaista dobro rade pravu stvar. “Nagrade se povećavaju iz godine u godinu. Ali nećemo počivati ​​na lovorikama. Volimo svaki put pomaknuti korak dalje.

 

LIQUI MOLY također je dao polirani završetak, zauzevši drugo mjesto u glasovima za najpopularnije proizvode za njegu vozila. “Kao dobavljač automobilskih kemikalija s punim asortimanom, ispred smo ostalih konkurentskih pružatelja usluga koji su u potpunosti specijalizirani za proizvode za njegu”, naglašava Ernst Prost. Ove će godine tvrtka istaknuti liniju proizvoda za njegu kao svoj treći stup pored ulja i aditiva u ovogodišnjoj marketinškoj kampanji.