LIQUI MOLY demonstrira svoj cijeli asortiman na Automechanika Frankfurt

Kompletan portfelj dobavljača kemikalija za automobile uključuje preko 4000 artikala od motornih ulja, aditiva do servisnih proizvoda i proizvoda za njegu vozila.

Njemačka tvrtka će u Frankfurtu predstaviti svoj cjelokupni asortiman, uključujući nekoliko istaknutih proizvoda.Stručnjak za maziva iz Njemačke predstavit će svoj cijeli portfelj na najvećem svjetskom industrijskom događaju od 13. do 17. rujna. Na površini od preko 450 četvornih metara, fokus će prvenstveno biti na proizvodima i uslugama za servise i specijalizirane maloprodajne kupce.

Stručnjaci iz servisa i aftermarket segmenata znaju da LIQUI MOLY nudi više od samo maziva, motornih ulja i aditiva proizvedenih u Njemačkoj. Asortiman proizvoda tvrtke sa sjedištem u Ulmu je ogroman. Posjetitelji se u to mogu uvjeriti na velikom štandu izložbene hale 9.1. Uz svoju osnovnu djelatnost, tvrtka će posjetiteljima pokazati i svoju sofisticiranu opremu i koncepte koji poslovnim partnerima omogućuju potpunu ponudu rješenja za svoje klijente. “Važno nam je da naši poslovni partneri mogu ostvariti prodaju s našim proizvodima i povećati zadovoljstvo kupaca. Zato svim poslovnim partnerima nudimo individualne koncepte od marketinga do opreme za korištenje u garažama”, objašnjava Günter Hiermaier, direktor tvrtke LIQUI MOLY . Primjerice, bit će predstavljena jedinica za ispiranje automatskog mjenjača Gear Tronic III ili JetClean Tronic II za čišćenje goriva i usisnog sustava. Servisi ih mogu koristiti kako bi svojim kupcima ponudili vrijednu i vrlo traženu dodatnu uslugu. Proizvođač maziva također će objasniti najnovija dostignuća u sektoru motornih ulja s obzirom na ulja niske viskoznosti i važnost modernih aditiva za radni vijek i učinkovitost modernih motora – u automobilima, gospodarskim vozilima, motociklima i plovilima.LIQUI MOLY neće samo pokazati svoju kompetentnost ispod metala. Tvrtka također ima mnogo toga za ponuditi kada je u pitanju njega vozila, uključujući inovacije kao što je boja za detalje. Švabe će izložiti i Tornador Gun, specijalni pištolj na komprimirani zrak za profesionalno čišćenje interijera.Održavanje i njega svih vrsta vozila uključuje ne samo čišćenje svih dijelova, već i popravke. LIQUI MOLY nudi i razne kompletne usluge za poslovne korisnike na ovom području. Između ostalog, tvrtka će predstaviti koncept popravka stakala i zamjene vjetrobrana. U LIQUI MOLY to uvijek uključuje obuku i individualne marketinške module za sve poslovne kupce, uključujući online marketinške mjere koje će krajnje kupce dovesti izravno u partnersku garažu.Stručnjaci iz svih relevantnih odjela, sve do razine menadžmenta, bit će spremni razgovarati s posjetiteljima.