Hyundai Motorsport imenuje LIQUI MOLY službenim dobavljačem Customer Racing

Preko 80 motornih ulja, proizvoda za servis i njegu za Hyundai radionicu

Hyundai Motorsport imenovao je LIQUI MOLY službenim dobavljačem za utrke i reli projekte Odjela za utrke kupaca. Njemački stručnjak za ulje i aditive isporučuje više od 80 proizvoda u radionicu Hyundai u Alzenauu (Njemačka). Tamo se koriste za konfiguriranje i pripremu vozila.
Kao dio suradnje, kvalitetni proizvodi LIQUI MOLY koriste se za Hyundai i20 R5, novi Hyundai i20 N Rally2 te također uspješne Hyundai i30 N TCR, Hyundai Veloster N TCR i Hyundai Elantra N TCR turističke automobile. Uz motorna, prijenosnička i hidraulična ulja, asortiman također uključuje gotovo 80 drugih proizvoda. Također će podržati kontinuirano testiranje i razvoj automobila koje privatnim timovima i vozačima nudi Hyundai Motorsport Customer Racing.
Ovo poprima dodatni značaj kada Hyundai Elantra N TCR i Hyundai i20 N Rally2 ulaze u svoje prve natjecateljske događaje tijekom sezone 2021. godine. Prvi od novih TCR automobila predstavljen je u SAD-u u siječnju, a utrkivat će se u nizu širom svijeta, uključujući WTCR – FIA World Touring Car Cup, TCR Europe, TCR South America i na Nürburgring 24 Hours. Hyundai i20 N Rally2 trenutno prolazi opsežna testiranja uoči planirane homologacije ovog ljeta.
Pridruživanjem LIQUI MOLY-u kao službenom dobavljaču produbljuje se odnos između odjeljenja za utrke kupaca i tvrtke. Dugogodišnji partner prvenstvenog kupca TCR-a Engstler Motorsport, njemačka tvrtka već služi kao glavni sponzor za Engstler Hyundai N LIQUI MOLY Racing tim koji će ove godine nastupiti u drugoj sezoni u FIA WTCR-u, s Hyundai Elantra N TCR.
Direktor marketinga LIQUI MOLY Peter Baumann rekao je: “Zaista smo ponosni što je Hyundai Motorsport Customer Racing odabrao LIQUI MOLY kao službenog dobavljača za izradu i pripremu njihovih kupačkih automobila za utrke i relijete. To je još jedan dokaz za visoki standard kvalitete naših maziva, proizvodi za uslugu i njegu. Hyundai ima najvišu reputaciju u moto sportu kao što je imamo s našom markom i našim proizvodima. Dakle, ovo je savršeno pogodno za obje strane “.
Voditelj utrka kupaca Hyundai Motorsport Andrew Johns rekao je: „LIQUI MOLY ima nevjerojatno snažnu reputaciju u cijelom moto-sportu zbog njihove visokokvalitetne palete, tako da sam vrlo sretan što ih mogu pozdraviti kao službene dobavljače naših trkačkih i reli projekata. Široka paleta proizvoda koje će isporučiti u našu radionicu osigurat će nam da možemo održavati izvrsnu kvalitetu i vrhunske performanse automobila koje izrađujemo i pružamo našim kupcima. To je posebno važno jer nastavljamo povećavati broj različitih automobila koje nudimo našim kupcima, a Hyundai Elantra N TCR i Hyundai i20 N Rally2 ulaze u svoja prva natjecateljska događanja 2021. S LIQUI MOLY kao službenim dobavljačem za naše projekte uvjeren da možemo nastaviti graditi na uspjesima Hyundaijevih kupaca koji su već proslavili i dodati profil i odjela za utrke kupaca i novog dobavljača. “