Gear oil additive

Ovaj aditiv je posebno kreiran za ručne i diferencijalne mjenjače. Značajno smanjuje trošenje i habanje mjenjača te radnu temperaturu, što rezultira tišim radom mjenjača, lakšem mijenjanju brzina i štednji energije. Mjenjač radi tiše i na nižoj temperaturi. Čak i stariji mjenjači rade tiše i sa većom efektivnošću zbog efekta koje ovaj aditiv ima na površine zupčanika. Zbog MoS2 ovaj proizvod povećava pouzdanost i pridonosi sigurnosti.

Pogodan za vozila sa ručnim mjenjačima i diferencijalima na stražnjoj osovini, a posebno za slučajeve u kojima je radna temperatura izuzetno visoka, kao i za one slučajeve u kojima je trošenje značajno. Ne koristiti ga kod automatskih mjenjača te kod zapornih diferencijala. Jedno pa kiranje koristi se za 1 – 2 litre ulja za mjenjače.

Kat. br 2510
Upotreba Gear Oil Additive se dodaje ulju za menjače a mešanje se pravi automatski prilikom operacije. Proizvod je adekvatan za mineralna i sintetička ulja. 20 g  Gear Oil Additive je dovoljan za 1 litar ulja za menjač. 50 g  Gear Oil Additive je dovoljan za 2,5 litara ulja za menjač.
Sadržina 50 g
Pakovanje 12
Tip aditiva Aditiv za ulje

LIČNI ASISTENT

Tu smo za sva vasa pitanja:
Telefonom :+381 35 312-193
Ili u kontakt formi

MADE IN GERMANY

Top kvalitet koji se bazira na ispitivanjima, razvoju I proizvodnji u Nemačkoj

KOMPLETNA PONUDA

Izaberite više od 4.000 proizvoda.
Sven a jednom mestu