Direktor LIQUI MOLY najbolji menađer na tržištu

nketa koju je sproveo Nemački magazin Markt intern pozicionira direktora Ernst Prosta na vrhu.

 

Generalni direktor  LIQUI MOLY, Ernst Prost je Najbolji menađer na tržištu automobila u godini 2019/2020. Ovo je rezultat ankete koju je sproveo industriski žurnal – Markt intern. “Ova je nagrada dodatna motivacija za moj tim ,” izjavio je Ernst Prost.

Svake godine, Markt intern postavlja pitanja čitaocima, i traži njihovu ocenu za menađere u auto industriji. Više od 50 menađera su deo ove valuacije, a isti pripadaju sferi proiyvođaća automobila, dobavljača, osiguravajuća društva i banke. Ove su godine čitaoci izabrali Ernst Prosta na vrhu. Razlozi za ovu odluku su  : “Primerna posvećenost Nemačkoj kao lokaciji za proizvodnju , “Prost i njegov tim su održali kooperativno partnerstvo sa nama dilerima godinama ” i “Prost je pasioniran i artikuliran prestavnik auto industrije”.

“Nagrada, izbor čitaoca, plasman na samom vrhu podiuma, dugoročni uspeh i održljivi rezultati su pravo zadovoljstvo za mene. Zadovoljstvo u ekstremno teškim vremenima, izjavio je Prost. Ova nagrada mi je dobrodošla kao čaša vode čoveku koji umire od žeđi. .”

Još od 2010, Ernst Prost se uvek plasirao u vrhu, među top 6 u izboru ankete, prošle godine je završio na drugo mesto, a jedanput je bio i na vrhu ‘ u 2012 godine. Ova obnovljena titula je još jedno ogromno priznanje za Prosta, njegova velika postizanja kao preduzetnika, i njegove odlične veze sa biznisima srednje veličine u utomobilskoj trgovini, napisao je u ovoj prilici  – Markt intern.