Brza i laka njega do posljednjeg detalja

Operite, osušite, konzervirajte i polirajte. Ako se zaista želite brinuti za lakiranje vašeg vozila, potrebno vam je vrijeme i predanost. Ali možete dobiti i sjaj sa zaštitom mnogo brže: Poprskajte, obrišite i gotovi ste. Novi brzi detalj tvrtke LIQUI MOLY to omogućuje.

Naziv govori sve: “Pojedinosti su iznimno intenzivna njega vozila do posljednjih detalja”, kaže Dieter Otto. U tvrtki LIQUI MOLY on je stručnjak za njegu vozila. No, svatko tko sumnja da je novi proizvod razvijen isključivo za ljubitelje njege, vara se. “Naš novi proizvod također je namijenjen pragmatičarima”, kaže Otto, “jer se odličan rezultat postiže s relativno malo truda.”
Detailer ne samo da dodaje sjaj, već se bavi i prljavim poslovima. Sprej se bez napora uklanja prašina, tragovi šapa od kuna ili mačaka, pa čak i izmet ptica. “Postoje suhi šamponi za kosu. Usporedba je očita, ali nedostaje ”, naglašava stručnjak za LIQUI MOLY. Novopridošli u asortiman proizvoda za njegu njemačkog stručnjaka za kemikalije u vozilima iznimno je učinkovit sprej koji nekoliko tjedana brtvi glatku boju i daje joj blistav sjaj. Zrnca vode s tretiranih površina i nova prljavština teško se šire. To se odnosi na glatko obojene površine, kao i na glatke plastične površine, čelične i aluminijske naplatke.
Primjena Detailera jednako je svestrana kao i njegov učinak: Sredstvo djeluje i na suhim i na mokrim površinama. “Ako je vozilo još uvijek mokro od jutarnje rose, jednostavno ga poprskajte bojom i obrišite krpom”, savjetuje Otto. Odlučujući faktor za rezultat je vrsta tkanine. “Najbolje je koristiti tkaninu od mikrovlakana s visokim gomilama s laserskim rezanjem. Sprječava pruge i može upiti puno vlage. ” Stara izreka vrijedi i ovdje: Dobre stvari dolaze u paru. Zato je LIQUI MOLY na tržište zajedno s proizvodom za njegu lansirao i ‘Krpu za poliranje od mikrovlakana’.

Još jedan savjet stručnjaka za njegu: „Bočica s raspršivačem ne sadrži zapaljive aerosole. Tako da Detailer možete sigurno nositi u svom vozilu, čak i ljeti. ”

Video proizvoda.